fbpx
Tehnologija - Hurom
Hurom sokovnici za sporo cedjenje voca i povrca
364
page-template-default,page,page-id-364,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.2,menu-animation-underline,tve-theme-,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hurom tehnologija

Original od 1974.godine

Sve je počelo sa ručno napravljenim prototipom , prvim te vrste, originalnim sporim sokovnikom.

Preko 40 godina nemilosrdnog usavršavanja, poboljšavanja i obrade dovelo ga je do vrha tehnologije obrade sokova.

Hurom je usput postao najprodavaniji spori sokovnik na svetu, kojem s širom sveta veruje zbog njegove odličnih performansi, vrednosti i kvaliteta.

Čuva hranljive sastojke, ukus i boju voća i povrća.

Hurom ekskluzivno svrdlo funkcioniše kao ručni sokovnik za citrusno voće, ali sa mnogo više pritiska – blago steže sok ​​iz voća, povrća, oraha i zeleniša – bez oštećenja hranljivih sastojaka, boje i ukusa. Bez oštrih ivica, bez zujanja lopatica. Samo čisti hranljivi ukus. Pravo u Vašu čašu.

Hurom sistem za ceđenje

Istraživanje i razvoj

Istraživanje i razvoj su srce naše kompanije – oko 20 % našeg osoblja je posvećen pronalaženju novih načina koji će Vam pomoći  da živite srećan zdrav i ukusan život.

Dizajn proizvoda

Pre četrdeset godina,  ručno rezbarenje prototipa svrdla se svrstavalo u inovativne tehnologije, a danas naši dizajneri koriste računare i 3D štampače , ali cilj je uvek bio isti: da nemilosrdno prerađujemo i inoviramo najbolje sokovnike na svetu.

Testiranje proizvoda

Svi naši proizvodi moraju da prođu rigorozna testiranja – serije proba i zlostavljanja koje guraju naše sokovnike do krajnjih granica i osiguravaju da svaki Hurom ima nenadmašnu snagu i izdržljivost.

Analiza hranljivosti

Naš centar za analizu hranljivosti konstantno traži (i pronalazi) nove načine da istisne što više hranljivih sastojaka u svaku čašu ukusnog soka.

Huromov novi istražni i razvojni centar>